CARMEXOWE ROZDANIE, czyli CARMEX IDEALNY NA ZIMĘ :)


Witajcie Kochane :)

Postanowiłam, że jako grudniowa Ambasadorka firmy CARMEX, podzielę się z Wami dwoma BALSAMAMI DO UST.



1) CARMEX TUBKA MINT


- nowość - chłodzący, miętowy smak
- nawilżający balsam do ust
- niezawodna ochrona o miętowym smaku
- nie testowany na zwierzętach
- zawiera filtr przeciwsłoneczny SPF 15
- dostępny w tubce 10 g

- gwarantuje efekt satynowych, jedwabiście miękkich ust
- chroni przed wiatrem i słońcem
- przyspiesza gojenie dzięki mentolowi i kamforze

2) CARMEX TUBKA STRAWBERRY

- nowość - bogaty truskawkowy smak
- nawilżający balsam do ust
- niezawodna ochrona o delikatnym truskawkowym smaku
- nie testowany na zwierzętach
- zawiera filtr przeciwsłoneczny SPF 15
- dostepny w tubce 10 g

- gwarantuje efekt satynowych, jedwabiście miękkich ust
- chroni przed wiatrem i słońcem
- przyspiesza gojenie ran dzięki mentolowi i kamforze

Postanowiłam, że 2 osoby zostaną nagrodzone :)

ZASADY są bardzo proste:

1. Należy być publicznym obserwatorem mojego bloga.
2. Należy polubić fanpage'a CARMEX: 
3. Odpowiedz na pytanie: Dlaczego to właśnie Ty chcesz być posiadaczką/posiadaczem CARMEXU ? :)
4. Napisać w komentarzu swój e-mail.

Rozdanie trwa od dzisiaj, czyli: 03.01.2012 do 25.01.2012.

Wyniki ogłoszę 26.01.2012.

Wzór zgłoszenia

Obserwuję jako:
Na FB lubię jako:
Odpowiedź:
E-mail:

Nagrody wysyłam tylko na terenie Polski.

PS Balsamy są bez kartonowego opakowania (wyciągnięte z niego w celu zrobienia zdjęć).

A na koniec jeszcze kilka słów na temat firmy CARMEX !


CARMEX NAWILŻAJĄCY BALSAM DO UST !

• CARMEX® balsam stworzony przez Alfreda Woelbing’a w USA w 1937 r.

• CARMEX® w tym roku obchodzi 76-te urodziny

• CARMEX® produkowany tylko w USA przez rodzinna firmę Carma Labs

• CARMEX® znana i ceniona międzynarodowa marka obecna w 37 krajach

• Niezmiennie od 11 lat CARMEX® to najczęściej polecany przez farmaceutów balsam do ust w USA

• CARMEX® to ulubiony balsam do ust gwiazd Hollywood

• CARMEX® stosowany jest jako podkład przez makijażystów na całym świecie

• CARMEX® był najbardziej strzeżoną tajemnicą modelek w UK, jak osiągnąć efekt zmysłowych ust

Nigdy nie testowany na zwierzętach!

• Należy do najpopularniejszych balsamów do ust na świecie

Co minutę na świecie sprzedaje się 130 szt balsamu CARMEX®



SERDECZNIE ZAPRASZAM DO UDZIAŁU W KONKURSIE !

38 komentarzy:

  1. Mam truskawkowy i uwielbiam *_* może się zgłosze, ale muszę pomyśleć nad odpowiedzią ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Chce zostać posiadaczką Carmexa mietowego z dwóch powodów. Pierwszy to taki że uwielbiam miętę <3 a drugi to, to że nie miałam jeszcze balsamu tej firmy a po sądząc po tych pochlebnych opiniach to muszę to jak najszybciej zmienić :D

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Proszę jeszcze tylko o uzupełnienie zgłoszenia :)

      Usuń
    2. Obserwuję jako: Marijory
      Na FB lubię jako:Małgosia B
      Odpowiedź: Chciałabym bardzo móc wypróbować Carmexa, ponieważ nigdy nie miałam okazji.:) zazwyczaj mam spierzchnięte usta i nie wiem czy je leczyć.
      E-mail: gosia1232@op.pl
      a no tak zagapiłam się.. ;D

      Usuń
  3. szkoda, że nie lubię Carmexów bo chętnie wzięłabym udział :(

    OdpowiedzUsuń
  4. Obserwuję jako: Ewka501
    Na FB lubię jako: Ewelina K.
    Odpowiedź: Chcę być posiadaczką tych Carmexów ponieważ jeszcze żadnego nigdy nie miałam, a szukam czegoś idealnego na zimę ;)
    E-mail: ewka501@op.pl

    OdpowiedzUsuń
  5. Obserwuję jako: mia.vico
    Na FB lubię jako:Ewelina Jamrozik
    Odpowiedź: Chciałabym bardzo móc wypróbować Carmexa, ponieważ nigdy nie miałam okazji.:) zazwyczaj mam spierzchnięte usta i nie wiem czy je leczyć.
    E-mail: ewelinajamrozik11@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  6. Chętnie bym się zgłosiła, ale niestety (bądź stety) moje pomadkowe zapasy przekraczają już wszelkie normy ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Obserwuję Patrycja P
    lubię: Patrycja P
    mail: ziomalka@opoczta.pl

    Dlaczego własnie ja? Ponieważ moje usta zimą są strasznie spierzchnięte popękane i suche. Ciekawi mnie czy carmex wybawiłby je z tej katorgi:D

    OdpowiedzUsuń
  8. Bardzo lubię Carmex, mam klasyczny i miętowy :)

    OdpowiedzUsuń
  9. Obserwuję jako: An ia
    Na FB lubię jako: Ania T.
    Odpowiedź: Chcę być posiadaczką Carmexu, ponieważ słyszałam,że jest to bardzo solidna firma, a nie miałam okazji wypróbować. Ponadto mam wysuszone usta i żaden balsam mi nie pomaga, dlatego jedyna nadzieje w Carmexie.
    E-mail: freetobemyself.x33@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  10. czekam na wenę i wysyłam zgłoszenie ;)

    OdpowiedzUsuń
  11. Obserwuję jako: _Lenka_
    Na FB lubię jako: Magdalena S.
    Odpowiedź: Balsamy Carmex to mojeu lubione, wręcz sztandarowe produkty do pielęgnacji ust ! Najbardziej przydają się one moim ustom w okresie jesienno - zimowym, kiedy usta są przesuszone i pękają w kącikach :( Na ratunek przychodzi mi zawsze Carmex ! Aktualnie kończę tubkę i z wielką chęcią przygarnę kolejne ! :) Swoje spostrzeżenia opiszę oczywiście na blogu.
    E-mail: lenka0210@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  12. U mnie Carmexów jeszcze dostatek, ale banerek na moim blogu :)

    OdpowiedzUsuń
  13. Obserwuję jako:Karolina O.
    Na FB lubię jako:Karola O.
    Odpowiedź: Nigdy nie miałam żadnego balsamu Carmex, mimo że wszyscy go polecają. Chciałabym w końcu sie przekonać czy naprawdę jest taki wspaniały,zwłaszcza, ze nieobce mi wysuszone usta. Jedyne na co moge sobie pozwolić to w okresie letnim na rozkoszowanie się zapachem truskawek w marketach :-)
    E-mail:karolkao89@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  14. Obserwuję jako:Patrycja Stolarczyk
    Na FB lubię jako: Patrycja S.
    Odpowiedź: Moje usta często, bardzo często pękają w kącikach ust i są przesuszone. Strasznie mnie to wkurza. Zawsze gdy mam je takie na usta nakładam Carmex'a. Jest po prostu idealny. Zazwyczaj w okresie jesienno zimowym gdy usta najbardziej są narażone na pękanie i wysuszenie, gdy jestem na zakupach muszę kupić przynajmniej 3 tubki tego cuda.
    E-mail: pati18773@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  15. Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! :-)

    OdpowiedzUsuń

  16. Obserwuję jako: ivanotta
    Na FB lubię jako: Daria W.
    Odpowiedź: O tych produktach słyszałam wiele już dobrego, sama nie miałam jeszcze okazji spotkać się bezpośrednio z tymi balsamami. Czytając opinie w internecie staram się z nich wyciągać wnioski ale dopiero konfrontacja twarzą w twarz daje rzeczywisty obraz produktu. Na co dzień walczę z problemem nadwrażliwości ust na czynniki atmosferyczne więc wsparcie w postaci Carmexu mogłoby zdziałać cuda :]
    E-mail: ivanotta@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  17. Obserwuję jako: nicia725
    Na FB lubię jako: Nicola P.
    Odpowiedź: Ponieważ pragnę mieć idealne usta! Po prostu! ;)
    E-mail: nicia725@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  18. Obserwuję jako:anioleq-ss
    Na FB lubię jako:Emilia W.
    Odpowiedź: Ciekawi mnie jaki to balsam, czy naprawdę jest taki jak się o nim pisze, chce go wypróbować a jak się okaże lekiem na moje usteczka to pewnie zakupię. Poza tym dużo o nim ostatnio słyszałam ,a nie ma jak w natłoku obowiązków zajść kupić itd a ja przed każdym zakupem wolę wiedzieć czy warto...
    E-mail:anioleq-ss@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  19. Obserwuję jako: angelisia.k
    Na FB lubię jako: Angelika K.
    Odpowiedź: Nie znam tych balsamów, ot po prostu. Chętnie bym wypróbowała ten truskawkowy.
    E-mail: angelisia.k@o2.pl

    OdpowiedzUsuń
  20. ja tam szczęścia nie mam, więc nie biorę udziału;p ale bym ich spróbowała tylko są trochę za drogie ;)

    OdpowiedzUsuń
  21. Obserwuję jako: Paradoxa raz
    Na FB lubię jako: Iwona B
    Odpowiedź: Bo w zimie moje usta to istna męka.Potrzebuje tego balsamu by żyć
    E-mail: iwonab53@gmail.com

    OdpowiedzUsuń
  22. Obserwuję jako: majajula
    Na FB lubię jako: Monika Z
    Odpowiedź: Dlaczego ja. Uwielbiam truskawki i miętę a jak jeszcze do tego mogę zadbać o swoje usta - byłoby znakomicie
    E-mail: mona-zalew@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  23. Świetny wpis :D
    Ogółem cały blog bardzo mi się podoba.
    Zapraszam do mnie, mam nadzieję że wpadniesz : http://luuvmy.blogspot.com/

    OdpowiedzUsuń
  24. Lubię Blog na FB jako Sara S. (nazwisko podam jak będzie potrzebne, dobrze ?) i Obserwuję Blog jako Sara
    Lubię Allekosmetyki.pl na FB jako Sara S.
    Odpowiedź : Dlaczego właśnie ja ? Ponieważ Carmex to świetny produkt nadający się właśnie do moich ust. Są one wiecznie suche - czego nie znoszę, ponieważ robią się takie szorstkie (Bleee !)Myślę, że dzięki tej pomadce moje usta zawsze byłyby nawilżone i naturalnie piękne :)
    E-mail: pinczi02@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  25. Obserwuję jako: Nela
    Lubię jako: Nela S.
    Odpowiedź: Balsam do ust Carmex to chyba najbardziej pożądany przez wszystkich balsam do ust. Każdy jest nim zachwycony i mówi, że jest niesamowity, nawet jeśli nigdy nie miał go w rękach, dlaczego wiec ja chce zostać jego posiadaczką ? Ponieważ nie przekonał mnie jeszcze do siebie, nie wiem jak działa, mimo wielu przeczytanych opinii na jego temat dalej mam co do niego wątpliwości, dlatego właśnie chciałabym zostać jego posiadaczka, aby przekonać sie dlaczego jest aż tak pożądany przez miliony ludzi.
    Email: nela005@onet.pl

    OdpowiedzUsuń
  26. Obserwuję jako: dakota
    Na FB lubię jako: Agnieszka W.
    Odpowiedź: Moja przygoda z Carmexem była długo wyczekiwana i bardzo krótka...Wbijałam sobie do głowy że nie będę kupowała kolejnej pomadki ochronnej nim nie wykończę zapasów jakie mam w domu. Wreszcie nadszedł ten długo oczekiwany dzień, stałam się posiadaczką opcji miętowej. Dumna z łupu przyszłam pochwalić się rodzinie...i to był mój największy błąd. Mój Syn przedszkolak stwierdził że jemu jest coś takiego bardziej potrzebne, bo jak szybko zjeżdża na nartach to wysychają mu usta ;) A w ogóle zapach miętowy nie jest dla dziewczyn i mama nie powinna się takim smarować...Tak więc z ciężkim sercem oddałam mu swoje cacuszko i poluję na kolejne, tym razem truskawkowe, żeby nie było ;)
    E-mail: agus.wysocka@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  27. Obserwuję jako: gwiazdeczka60
    Na FB lubię jako: Basia N.
    Odpowiedź: Chciałabym wygrać Carmex ponieważ odkąd koleżanka pożyczyła mi go, jestem nim zachwycona. Smak, zapach i niewiarygodnie nawilżone usta to wszystko co zapamiętałam po tym jednym razie. Od tej pory jest zauroczona balsamami Carmex ♥
    E-mail: gwiazdabloguje@interia.pl

    OdpowiedzUsuń
  28. Obserwuję jako:bernadeta bomba
    Na FB lubię jako: Bernadeta B.
    Odpowiedź:Kiedyś poczułam orzeźwiającą miętę zamkniętą w tubce Carmex, a dziś marzy mi się soczysta, skąpana w słońcu truskawka. Chcę ponadto poczuć lato w środku zimy i chronić swoje usta przed mrozem i spierzchnięciem.
    E-mail:bernadetaaa@interia.pl

    OdpowiedzUsuń

  29. Obserwuję jako:anioleq-ss
    Na FB lubię jako:Emilia W./
    Odpowiedź:Bo moje usta wołają o pomstę do nieba.
    E-mail:anioleq-ss@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  30. Obserwuję jako: Kraina testów ...
    Na FB lubię jako: Daria C
    Odpowiedź: W mojej kosmetyczce jest już CARMEX w słoiczku - uwielbiam go, jest najlepszy ze wszystkich mazideł do ust, które znam ;) Jestem bardzo ciekawa czy wersja w tubce jest również dobra - wersje powyżej są niesamowite, nie wiem, który jest bardziej kuszący - świeża i orzeźwiająca mięta czy słodka i aromatyczna truskawka ? Wybór ciężki i dlatego liczę na to, że los wybierze sam, który Carmex w tubce otrzymają moje usteczka ;)
    E-mail: kraina-testow@wp.pl

    OdpowiedzUsuń
  31. Obserwuję jako: Serenitka B
    Na FB lubię jako: Monika B
    Odpowiedź: Dopiero niedawno odkryłam Carmex, tylko że w wersji wiśniowej.Jestem strasznie ciekawa mięty i truskawki i chciałam je wypróbować:) Najbardziej intryguje mnie mięta bo uwielbiam wszystko co zawiera mięte:) Mam nadzieje że dostane ta szanse i będę mogła cieszyć się gładkimi,wypielęgnowanymi ustami.To dla mnie bardzo ważne,szczególnie w porze zimowej kiedy moje usta przesuszają się co chwila
    E-mail: akasha162@interia.eu

    OdpowiedzUsuń

Dziękuję za każde napisane tutaj słowo :)**

Staram się każdego z Was odwiedzać :)

Pozdrawiam